Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Про сміття і ринок

У Василівському міській раді днями пройшло засідання депутатської комісії, на якій було розглянуто два питання: підписання мешканцями приватного сектору договорів з ПП Колесник А.Ф. на вивезення сміття, а також обговорення вимоги підприємців ринку «Південний» про розірвання договору з ПП Діденко І.І. У зв'язку з підвищенням тарифу, багато жителів Василівки не хочуть укладати договір на вивіз твердих побутових відходів.

Міська рада б'є на сполох, що до весни місто і посадки навколо нього потонуть у горах сміття. Депутати шукають вирішення цієї проблеми і запропонували поки такий варіант: у разі не укладення договору на вивіз твердих побутових відходів, громадянам, при зверненні до Василівської міської ради та підприємств міста, які надають комунальні послуги, буде відмовлено в отриманні необхідних довідок.

На комісії затвердили рішення про проведення громадських слухань щодо поводження з твердими побутовими відходами, яке відбудеться 6 лютого у залі засідань Василівського міської ради. Остаточне рішення з цього питання буде прийнято на сесії міськради.

Також обговорювали «ринкове питання»: підприємці Василівського ринку «Південний» вирішили розірвати договір з ПП Діденко І.І. та висловили такі претензії у своєму зверненні до голови міста: «Територія ринка постійно знаходиться в антисанітарному стані, контейнери для сміття завжди переповнені, вчасно не вивозяться, а сміття, яке горами складується біля баків, розносять вітер та бродячі собаки. Громадський туалет у жахливому стані. На неналежному рівні і забезпечення електроенергією. Найманим працівникам не виплачується заробітна плата, існує заборгованість і тим працівникам, які звільнилися. На ринку немає єдиних тарифів з надання послуг, оскільки дирекція не вміє співпрацювати з підприємцями». Під цим зверненням підписалося 38 підприємців ринку «Південний».

Ілля Іванович, зі свого боку, теж поскаржився:

- Багато підприємців мають значний непогашений борг за надані послуги, що всього 30% підприємців уклали договір з ринком.

Директор також наголосив, що у такій ситуації йому важко забезпечити всі необхідні умови, адже коштів ледве вистачає оплатити податки та послуги, що вже говорити про розвиток території.

По цьому питанню вирішено створити комісію, яка повинна вивчити дану проблему та знайти об’єктивне рішення, яке буде обговорюватися та прийматися на сесії міської ради в середині лютого.

 

Анна Шаповалова

 

 

вівторок, 29 Січня 2013 09:53 | Переглядів: 958

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]